Steen Sørensen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter lang tids sygdom døde Steen alt for tidligt 7. april 2002. Han blev 45 år.

Steen kom til Stjærskolen i Galten i 1984 og var med til at forme den næsten nystartede skole fra sine første år. Han fandt hurtigt sin plads i undervisningen af og samværet med skolens ældste elever. De elskede og respekterede ham for hans evne til altid at være sig selv - og fordi han ikke var helt som andre voksne. Samtidig var han altid en åben og tydelig voksen med klare holdninger til børn, unge og samfund.

Steen engagerede sig i mange sider af skolens liv. Han var i mange år formand for pædagogisk råd med sæde i skolebestyrelsen. Han var it-vejleder og i en lang årrække samtidig it-koordinator for hele kommunen.

Ingen kom forgæves til Steen med et ønske om hjælp, rådgivning eller støtte. Som kollega var han et samlingspunkt og forstod at skabe varme og hjertelighed omkring sig. Vi vil altid savne hans ligefremme facon og det ukuelige humør, der gjorde det til en fornøjelse at være sammen med ham.

Steen vil altid være i vore tanker.

Kollegerne på Stjærskolen

Powered by Labrador CMS