FALIHOS

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En diskussion om, hvilke faglige tidsskrifter skolen skal abonnere på, og hvilke man vil overlade til lærernes egen forpligtelse, er jo desværre ofte uundgåelig. De færreste skoler har råd til at holde alle de tidsskrifter, som lærerne ønsker. Til en kvalificering af debatten tilbyder flere af de faglige foreninger god hjælp. På www.falihos.dk, Foreningen af lærere i Historie og Samfundsfag, står der for eksempel: Få en forsmag på foreningens medlemsblad ved at downloade en elektronisk udgave gratis. Fint tilbud.

Også flere af de praktisk-musiske fag byder på inspirerende sider. Så selv om man synes, at det er sjovere at håndtere hammer og saks end tastatur og mus, bør man alligevel overveje at gribe sidstnævnte for at tage et kik på Danmarks Sløjdlærerforening, www.slojd.dk, eller på Danmarks Håndarbejdslærerforening, www.haandarbejd.ffw.dk