Dansklærerforeningen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Et stort fag som dansk har gennem Dansklærerforeningen en lang tradition for at formidle mange tilbud til medlemmerne, udgivelser af tidsskrifter og udgivelser via eget forlag. Hjemmesiden, www.dansklf.dk, har for nylig fået et løft med nyt designet logo. Der er nu samlet adgang til 'Danskfidusen', til litterære undervisningsforløb, til forlaget og til foreningen.

Også andre af skolens store fag giver på deres hjemmesider mulighed for at skaffe sig et overblik over foreningen.

For eksempel har Danmarks Matematiklærerforening, www.matematik.ffw.dk, udarbejdet en hjemmeside, hvor man ikke behøver at være matematiknørd for at finde vej.

Hos Sproglærerforeningen, www.sproglaerere.ffw.dk, fungerer webstedet som en samlet indgang til sprogfagene, men med fagudvalg specifikt for engelsk, tysk og fransk.

Danmarks Fysik- og Kemilærerforening har en flot designet side. Enkel, overskuelig, med relevante oplysninger og link videre fra stedet. Se www.fysik-kemi.ffw.dk