Vind videnpå www.folkeskolen.dk

Den Store Danske Encyklopædi er hovedpræmie i stor sommerkonkurrence

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

20 bøger i lækker kvalitet med 110.000 grundige artikler om stort set alt skrevet af mere end 3.000 danske eksperter. Danmarks Nationalleksikon, Den Store Danske Encyklopædi, til en værdi af 20.000 kroner er af forlaget Gyldendal udsat som hovedpræmie i www.folkeskolen.dk's store sommerkonkurrence, som starter torsdag den 2. maj.

Winther Cykler sponserer to lækre cykler som andenpræmier - vindderne kan frit vælge blandt det danske cykelfirmas modeller.

Der er quiz-spørgsmål på nettet på alle hverdage frem til sommerferien og udtrækninger af dags- og ugepræmier i form af blandt andet spændende romaner og kloge fagbøger.

Præmietrækningen foregår efter lodtrækningsprincippet - jo flere rigtige svar, jo flere lodder i hatten. Og når du ikke at svare på spørgsmålene i et par dage, så ligger de og venter på dig, næste gang du logger dig på www.folkeskolen.dk - og vi lader dem ligge hele sommeren frem til udtrækningen af hovedpræmierne i august.

Hvis du ikke er sikker på svaret på et quiz-spørgsmål, så kan du finde det et eller andet sted enten på Folkeskolens netside www.folkeskolen.dk, på Danmarks Lærerforenings www.dlf.org, på Encyklopædiens www.dnl.dk eller Winther Cyklers www.winther-cykler.dk

Ugepræmien i den første konkurrenceuge udtrækkes onsdag morgen den 8. maj og er Naomi Kleins internationale bestseller 'No Logo', bogen, der blev startskuddet til den verdensomspændende bevægelse Attac - læs mere på www.klim.dkDen 2. maj trækker vi lod om Jens Nauntoftes bog 'Den globale terrorisme' (www.alinea.dk)Den 3. maj gælder det 'Skolen på frihjul' af Birthe Louise Bugge og Peter Harder, som blev interviewet i Folkeskolen nummer 12 - se www.gyldendal-uddannelse.dkDen 6. maj trækker vi lod om en Pierre Cardin-kuglepenDen 7. maj gælder det Erik Ettrups bog 'Hvor er afghanerne?' - se www.alinea.dkOg onsdag den 8. maj er dagens præmie en kæmpe altmuligtaske med www.folkeskolen.dk's logo.