Debat
0   192

Lav anseelse

Når jeg i Folkeskolen nummer 16 læser formandens svar til mit indlæg om opsigelsen af arbejdstidsaftaleforhandlingerne i 2004 - det er jo dét, der reelt er sket - mangler jeg i allerhøjeste grad svar fra hende på, hvorfor hun ikke også har brugt denne ændring af vor oprindelige aftale som begrundelse for at anbefale et nej ved afstemningen ved overenskomstforhandlingerne.

Skyldes det måske, at formanden i virkeligheden er glad for den nye situation med, at overenskomstperioden er forlænget til tre år i stedet for to, således at arbejdstidsforhandlingerne ikke kan komme til at foregå som aftalt ved sidste overenskomstforhandling og som vedtaget af kongressen i 2004 med forhandlinger, der ville kunne afstedkomme lovlige aktioner i tilfælde af et forhandlingssammenbrud?

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg kan stadig kun få det indtryk, at formanden og vore forhandlere lader os almindelige lærere i stikken med vore arbejdstidsforhold - måske med det ønske, at vore forfærdelige arbejdsforhold 'drukner' i alle de andre besværligheder, vi må leve med i hverdagen, såsom nedslidte skoler, reallønsnedgang, lav pension til overenskomstansatte, forlodsfinansiering, lav anseelse.

Ove Rasmussen

Kastrup


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ