Debat

Fejt og utroværdigt

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Troværdighed skal samle skolelederne, og det skal være tydeligt for enhver lærer og leder, at de kan have forskellige interesser. Dette klarsyn fra Lederforeningen kommunikeres i Folkeskolen nummer 16, og tillad mig i den anledning at oplyse Lederforeningen om klarsynets andet led: Interessekonflikten er en såre velkendt observation blandt lærere.

I skal koncentrere jer om troværdigheden, og det er ikke for at være fræk, men konstruktiv,at jeg henleder opmærksomheden på artiklen om fyringen af en tillidsrepræsentant i Vordingborg.

Hvordan kan en skoleleder skabe troværdighed (blandt lærerne), når vi kan læse om skoleledere, der siddende på kommunens hånd magter at producere baglæns belastende personalebedømmelse?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det er da fejt og utroværdigt - samt ikke-hæderligt, så jeg anmoder om Lederforeningens kommentar hertil.

Sven Holme Jensen

Nakskov