Debat
0   171

Fejt og utroværdigt

Troværdighed skal samle skolelederne, og det skal være tydeligt for enhver lærer og leder, at de kan have forskellige interesser. Dette klarsyn fra Lederforeningen kommunikeres i Folkeskolen nummer 16, og tillad mig i den anledning at oplyse Lederforeningen om klarsynets andet led: Interessekonflikten er en såre velkendt observation blandt lærere.

Artiklen fortsætter under banneret

I skal koncentrere jer om troværdigheden, og det er ikke for at være fræk, men konstruktiv,at jeg henleder opmærksomheden på artiklen om fyringen af en tillidsrepræsentant i Vordingborg.

Hvordan kan en skoleleder skabe troværdighed (blandt lærerne), når vi kan læse om skoleledere, der siddende på kommunens hånd magter at producere baglæns belastende personalebedømmelse?

Det er da fejt og utroværdigt - samt ikke-hæderligt, så jeg anmoder om Lederforeningens kommentar hertil.

Sven Holme Jensen

Nakskov


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks