DLF's hovedstyrelse
0   50

Regitze Flannov er ny formand for undervisningsudvalget i DLF

Danmarks Lærerforening har netop sammensat den øverste daglige ledelse, forretningsudvalget, med udskiftning på en enkelt post. Det bliver formand for Frederikssund Lærerforening Regitze Flannov, der bliver ny formand for Undervisningsudvalget i stedet for Jeanette Sjøberg, som ikke blev genvalgt.

Lærerforeningens nyvalgte hovedstyrelse holdt sit første møde i dag, mandag den 6. januar, blandt andet for at sammensætte forretningsudvalg før den egentlige konstituering og fordeling af alle udvalgsposterne den 14. januar. De nyvalgte hovedstyrelsesmedlemmer har kunnet melde deres ønsker og ambitioner ind til formandskabet, og det er derefter formanden, der indstiller sine bud på kommende udvalgsformænd til hovedstyrelsen. Og Anders Bondo pegede altså i dag på Gordon Ørskov Madsen som fortsat formand for Overenskomstudvalget, Thomas Andreasen som fortsat formand for Arbejdsmiljø- og Organisationsudvalget og så Regitze Flannov som ny formand for Undervisningsudvalget.

Det udspil blev modtaget uden indvendinger og med klapsalver fra hovedstyrelsen. Dermed gik det mere fredeligt for sig end for fire år siden, hvor det krævede en time-out og noget diskussion, før hovedstyrelsen bakkede op om en model, hvor Jeanette Sjøberg afløste Bjørn Hansen halvvejs i perioden.

Artiklen fortsætter under banneret

Regitze Flannov har valgt at være helt åben på forhånd om, at hun gerne ville prøve at stille op. 

"Jeg glæder mig - jeg er så klar til at komme i gang", siger hun til folkeskolen.dk

Regitze Maria Flannov er 54 år og har været formand for Frederikssund Lærerforening i 12 år og siddet i hovedstyrelsen siden 2012. Hun har dog ikke siddet i Undervisningsudvalget, men i Overenskomstudvalget.

"Jeg er virkelig et barn af folkeskolen - det er næsten en kliché, men jeg havde en lidt skravlet start på livet, og det var nogle lærere, som hjælp mig og faktisk tog mig i en slags weekendpleje, så man kan sige, at det ikke var tilfældigt, at jeg blev lærer. Så for mig - og måske alle andre i hovedstyrelsen - er det undervisningsudvalget, der står hjertet nært. Overenskomst er jo rammer - nu kommer jeg til at arbejde med indholdet i lærerarbejdet", siger Regitze Flannov.

For hende bliver den nye post et farvel til nordsjællandske Frederikssund, hvor hun har arbejdet i 28 år. Hun bor nemlig i København, og formandsposten i Undervisningsudvalget er et fuldtidsjob med kontor i Lærerforeningens sekretariat på Vandkunsten.

"Så det er ret vemodigt. Jeg har et indrammet emblem på mit kontor, fra jeg tog min tillidsrepræsentantuddannelse i 1997. Vi har en god arbejdstidsaftale og gode lønaftaler, og jeg har en dygtig næstformand og en veldrevet kreds, hvis jeg selv skal sige det. Så jeg overgiver arbejdet med god samvittighed".


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt