Debat

Reklame for KL

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det undrer mig såre, at lærernes fagblad laver reklame for synspunkter, der er direkte imod vores kongres' beslutning &¡133; Skal vi også indrykke annoncer for vores synspunkter i vores eget medlemsbetalte blad? Nej vel.

Lad Kommunernes Landsforening tage sig af reklame for det. Hvis så, skal tilhængere af vores kongres' beslutning have ordet i samme nummer. Redaktør: det er lærernes fagblad

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Kurt Chrilles

Kastrup

Svar

Ingen - heller ikke medlemmer - kan købe sig til 'rigtige' svar. Redaktionen bestræber sig hele tiden på at give alle en fair behandling og at skrive så retvisende som muligt - om alt.

Ved at høre flere synspunkter om samme sag forsøger vi at give læserne det bedst mulige grundlag selv at tage stilling på.

Thorkild Thejsen

chefredaktør

Powered by Labrador CMS