Debat

Kæmp for Aage Carlsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mandens svar til tillidsfolkene i Vordingborg. Vordingborg-lærerne forlanger naturligvis Aage Carlsen tilbage i sit job. Det skal fagforeningen støtte 100 procent - intet mindre! Og fagforeningen skal ikke kræve af tillidsfolkene, at de bare skal forholde sig passivt.

Vores fagforening kan ikke tillade sig at lade en kommune slippe af sted med fyring af en tillidsmand for den billige pris af et års løn.

Vordingborg må boykottes. Tillidsmændene har jo selv svaret - de vil trække sig tilbage. Godt. DLF kan vel blokere for alle ansættelser i kommunen, indtil tillidsmanden er tilbage på sin skole - også efter den kommende konflikt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Hovedstyrelsen: I må komme op med meget kraftige forsvar for tillidsmændene.

Vordingborg Kommune må i den sorte gryde med alle midler.

Stor hilsen til lærerne i Vordingborg og især til Aage Carlsen.

Lisbet Nielsen

København

Powered by Labrador CMS