København: 5 nej, 4 ja

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Københavns Lærerforening siger fem bestyrelsesmedlemmer nej til mæglingsforslaget, mens fire anbefaler de københavnske lærere og børnehaveklasseledere at stemme ja.

'Fra alle sider var der enighed om, at der er nogle virkelig flotte ting i det specielle forlig, ikke mindst pensionsprojektet for de overenskomstansatte', siger formand for Københavns Lærerforening, Jan Trojaborg, der selv siger ja til det samlede resultat.

'Der, hvor problemerne er, er i det generelle resultat, hvor nogle altså mener, at man ikke i tilstrækkelig grad sikrer en reallønsfremgang'.

Selv ser Jan Trojaborg gode muligheder i den nye kommunale ekstra pensions-procent til tjenestemændene og muligheden for at gøre tillæg med en værdi over 4.000 kroner pensionsgivende for tjenestemænd.

Problemerne med udmøntningen af Ny Løn har ikke fyldt så meget i den københavnske diskussion, fordi man i København har opnået gode lokale lønstigninger:

'Men der er da nogle, der er nervøse ved, om vi kan blive ved at styre det'.

Powered by Labrador CMS