Debat

KL kan regne den ud

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kommunernes Landsforenings chefforhandler Ole Andersen kommenterer store landsdækkende annoncer mod flere penge til Ny Løn med, at der er fejl i tallene. Ole Andersen er selv god til tal. I den kommune, hvor han selv er borgmester, har han foreslået at overføre midler fra Ny Løn til 'det rummelige arbejdsmarked' og over en million kroner til en konto, der reelt skal dække den centralt aftalte aldersreduktion for lærere over 60 år. Jo, i Kommunernes Landsforenings kan de regne den ud!

Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansattes chefforhandler Poul Winckler kommenterer den samme annonce med, at 'man skal være varsom med sådan noget'. Både Poul Winckler og Ole Andersen skal være varsomme med at gemme vores lønstigninger til det kommunale lønlottericirkus, som Ny Løn reelt har udviklet sig til.

Det markerer annoncen klart, og det bakker vi, der er ansat i kommunerne, op.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Erik Hansen

Ullerup

Svar

Folkeskolen fortæller, hvad der sker, når det sker. Derfor skrev vi straks om annonceinitiativet på Folkeskolen.dk: 'Græsrødder bag annonce om OK 02' (mandag 4. marts 2002 klokken 10.18).

På samme måde fortalte vi om arbejdsgivernes kritik, da den kom frem: 'Tvivl om tal i OK-annonce' (mandag 11. marts 2002 klokken 14.16). Her fik Anni Herfort også mulighed for at kommentere kritikken.

Tre dage efter kunne man så i bladet læse arbejdsgivernes kritik, initiativtagernes svar og Anni Herforts og KTO-formanden Poul Winklers kommentarer.

Formålet med Folkeskolens og Folkeskolen.dk's journalistik er, at medlemmer og andre læsere skal få det bedst mulige grundlag for selv at kunne tage stilling.

Thorkild Thejsen

chefredaktør