Debat

Reklamebrøl uden indhold

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

For få dage siden modtog jeg et brev fra Lærerstandens Brandforsikring, hvori man blandt andet meddelte, at der nu uden præmieforhøjelse blev indført brilleforsikring som en del af familieforsikringen. Det ser jo vældig godt ud, indtil man ser betingelserne. Der er en selvrisiko på 1.540 kroner (indeksreguleret). Da de fleste briller koster cirka 2.000 kroner, kan man vist roligt sige, at Lærerstandens Brandforsikring ikke bliver ruineret ved ordningen. For at drysse salt i såret nedsættes erstatningen yderligere i forhold til brillens alder. Jeg synes, Lærerstandens Brandforsikring her har lavet et reklamebrøl uden meget indhold.

Volmer Hegvad

Lyngby

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler