Debat

Pensionsprognose

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nu er tiden kommet for den årlige prognose fra Lærernes Pension. Prognosen siger, hvad jeg, der hører til den klemte og svigtede gruppe fra 1993, vil modtage i pension fra Lærernes Pension.

Et beløb årligt på 87.217 kroner, i nutidsværdi 64.483 kroner, efter at have virket i folkeskolen fra 1985 til 2017, altså 32 år, der skal tilføjes uden et engangsbeløb. Er det en pension, Danmarks Lærerforening kan affinde sig med, eller mener man i hovedstyrelsen, at det er noget, man burde gøre noget ved? Jeg venter i spænding på et svar fra hovedstyrelsen.

Preben Bendt

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Odense

Svar

Foreningen har prioriteret kravet om en forhøjelse af pensionsbidraget ved Overenskomst 02. Ved de nu forliste forhandlinger var der afsat mere end dobbelt så mange midler til dette projekt end ved Overenskomst 99.

Foreningen henviser i øvrigt til direktør for Lærernes Pension Paul Brünicke-Olsens indlæg i Folkeskolen nummer 48, side 20.

Spørgsmålet om pensionsforholdene er også beskrevet i pensionsrapporten, og der henvises specielt til rapportens anbefalinger. Pensionsrapporten findes på www.dlf.org

Yvonne Hindsberg

kontorchef i DLF's faglige kontor