Gratisseminar om selvmordsforebyggelse

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der er få ledige pladser på et seminar om selvmordsforebyggelse i Nyborg den 4. og 5. marts. Det er Center for Selvmordsforskning, der står for projektet, og det er også det, der dækker udgifter til ophold, forplejning og transport.

Seminaret følger op på Sundhedsstyrelsens 'Forslag til handlingsplan til forebyggelse af selvmordsforsøg og selvmord i Danmark', og Center for Selvmordsforskning har i første omgang inviteret repræsentanter for det, der anses som kerneuddannelser i forhold til emnet. Det er social- og sundhedsuddannelserne, sygeplejerskeuddannelsen, pædagoguddannelsen, læreruddannelsen og folkesundhedsvidenskab. For lærergruppen henvender seminaret sig til uddannelsesansvarlige og undervisere på seminarier.

Interesserede kan henvende sig til uddannelses- og udviklingskonsulent Inge Jacobsen på telefonnummer 6311 2186 eller maile til inge.jacobsen@dou.dk. I øvrigt kan man læse mere på www.selvmordsforebyggelse.dk

Hr. Bohm Og Silden