Naturvidenskabsfestival

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Til efteråret bliver der for tredje gang afholdt Dansk Naturvidenskabsfestival. Formålet er at øge kendskabet og interessen for naturvidenskab og teknik specielt blandt børn og unge. Derfor har folkene bag festivalen også sørget for en række aktiviteter for folkeskolerne i tiden op til selve arrangementet.

Temaet er fremtid. Skoler kan bestille et inspirationshæfte eller finde ideer til aktiviteter under fremtidstemaet på www.2022.dk

Desuden kan der søges op til 25.000 kroner til gode formidlingsprojekter.

Til april kommer et foredragskatalog på gaden med tilbud om flere hundrede gratis foredrag til folkeskoler. For at følge med i hvad der kommer af nye tiltag, kan man tilmelde sig et nyhedsbrev på www.dnf2002.dk, eller man kan selv snuse lidt rundt på siden, hvor der også findes en Grønspættebog med sjove forsøg og ideer.