Debat

Under lavmålet

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 4 er der et læserbrev fra Birgitte Borgen Marcussen. Læserbrevets budskab skal vistnok hovedsageligt udgive sig for at være en hyldest til Danmarks deltagelse i de internationale læseundersøgelser og et angreb på formanden for DLF's pædagogiske udvalg, Jørgen Stampe.

Der er dog ingen tvivl om, at skribenten blot har fundet en ny anledning til et af sine mange og uvederhæftige angreb på seniorforsker Jørgen Christian Nielsen, som hun åbenbart har valgt at vie sit liv til at gentage så ofte, som hun overhovedet kan få spalteplads.

Når man i årenes løb har fulgt Birgitte Borgen Marcussens indlæg, fremgår det klart, at formålet udelukkende er et personligt korstog mod Jørgen Christian Nielsens person.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vi beklager meget, at Folkeskolens redaktion giver spalteplads til læserbreve, der indeholder så personlige, nedladende og meget injurierende angreb. En læserbrevkasse skal naturligvis give mulighed for livlig debat, men det må være redaktionens opgave at finde og frasortere de læserbreve, der går ud over kanten for det anstændige.

Bent Christiansen

formand for Læsekonsulenternes Landsforening