Debat

Stem på Kamma

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Valg af kandidater til fraktion 4 - kan det nu også være så vigtigt? Ja, i højeste grad og ikke mindst for de kommende år med udsigt til endnu flere pensionerede lærere.

Til at varetage medlemmer af fraktion 4's interesse kan jeg på det varmeste anbefale pensioneret lærer - viceinspektør - skoleinspektør Kamma Madsen, Frederiksberg, som er medlem af bestyrelsen for fraktion 4 på Frederiksberg.

Kamma Madsen, tidligere medlem af hovedstyrelsen, har stor erfaring og viden at handle på. Hun har stort kendskab til organisationsarbejde, hun har formuleringsevner, kan fortolke love og paragraffer, arbejder med stor omhu og grundighed, kan formidle viden og kendskab til sine omgivelser, alt bygget på et langt arbejdsliv i skoleverdenen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Ved at stemme på Kamma Madsen til kongresdelegeret for fraktion 4 vil medlemmerne få en person, der på en særdeles entusiastisk og grundig måde vil varetage fraktion 4's forhold til gavn for medlemmernes interesser.

Hun er indstillet på at bruge tid og kræfter på dette område, hvis medlemmerne giver hende deres tillid.

Ann Jeppesen

Rudkøbing Skole