Debat

Pakkeløsning

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 48 giver læserbreve fra lærere ved to heldagsskoler udtryk for 'undren, vrede og frustration' over, at hovedstyrelsen har indgået en 'pakkeløsning' om fortolkning/ændring af Overenskomst 99 med Kommunernes Landsforening, som har medført forringelser for de pågældende lærere.

Anni Herfort svarer i samme nummer på henvendelserne.

Jeg kan kun komme med den tilføjelse, at vedtagelsen af 'pakken' i hovedstyrelsen fandt sted efter en lang debat og med stemmetallene 17 for, ni imod, en undlod.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg kan for eget vedkommende sige, at jeg hører til de ni, der stemte imod. Ikke fordi jeg synes, at heldagsskoletillæggene er specielt retfærdige, men det var nu en del af den overenskomst, et lille flertal af medlemmer vedtog i 99.

Jeg synes simpelthen, det er stærkt betænkeligt at gennemføre den slags ændringer og forringelser i en vedtaget og gældende overenskomst.

Peter Hess-Nielsen

medlem af DLF's hovedstyrelse