Debat
0   291

Spild af penge

I 1998 udarbejdede et stort antal lærere fra 29 skoler en række praktiske eksempler på undervisningsforløb med evaluering. Det udkom på cd-rom og ligger nu også på DLF's hjemmeside www.dlf.org

Fint nok.

Artiklen fortsætter under banneret

Derefter søsatte DLF fase II. Nu skulle en række lærere over det ganske land igen beskrive nye, afprøvede undervisningsprojekter - små som store - med efterfølgende evaluering. Der blev holdt møder, alle de involverede lærere samledes på Skarrildhus, og frem for alt blev der knoklet rundt omkring på mange skoler og i de små hjem for at gøre materialet færdigt og i orden.

Hvad er der så sket her efter et par år? Ikke en hujende fis!

Mange læreres arbejde, rigtig mange af foreningens penge og resurser sat af i en række kommuner er for mig at se fuldstændig og aldeles spildt!

Og det uden et eneste ord til de involverede parter. Når man deltager i et projekt, oven i købet af en vis størrelse som dette, forventer man, at der kommer noget ud af det, eller at man i det mindste hører, hvorfor der ikke gør.

Hvordan kan hovedstyrelsen tillade, at der foregår et sådant spild af foreningens penge - eller ved man det ikke?

Torben Johannesen

Holbæk

Svar

Som deltager i 'På vej med evaluering' er det naturligt, at du er interesseret i projektets skæbne. Derfor vil du naturligvis til enhver tid være velkommen til løbende at kontakte foreningen for at høre om projektets aktuelle status.

Du spørger til offentliggørelsen af fase II. De deltagende skoler afleverede deres projekter i det tidlige forår 2000, og planen var at publicere fase II i sommeren 2000. Desværre har projektet været forsinket - men det betyder bestemt ikke, at det er gemt og glemt. 'På vej med evaluering II' publiceres og afsluttes i begyndelsen af det nye år.

Anni Herfort

formand for DLF


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ