Debat
0   275

Jeg beklager

Med stor undren har jeg læst Folkeskolen nummer 49, hvor forsiden er prydet med et billede af landets nye undervisningsminister, og hvor teksten til billedet er præget af redaktørens forudfattede negative holdning.

Jeg havde faktisk forventet en velkomst og et ønske om et godt samarbejde!

Artiklen fortsætter under banneret

Med endnu større undren læste jeg videre på side 3 - i lederen må mit faglige talerør dog byde velkommen til den nye minister, tænkte jeg.

Men nej! Jeg begyndte faktisk at krumme tæer over en så uopdragen opførsel!

Videre til side 4 og 5, hvor jeg med dyb undren læste artiklen 'Faglighed skal styrkes'. Artiklens indledning lyder: 'Ja, skoler og uddannelsesinstitutioner skal 'rates', elevers og studerendes karakterer eller testresultater skal være offentlige. Nej, hun kan ikke bekræfte. . .' og så videre.

Hun! - en uartighed uden lige! Første gang man nævner en person, er det med navns nævnelse, men det ved 'han' - redaktøren - måske ikke?

Jeg bladrede hastigt videre og måtte konstatere, at først på side 10 bød min formand velkommen til den nye undervisningsminister.

Jeg må på det kraftigste tage afstand fra Folkeskolens yderst beklagelige opførsel og overvejer i mit stille sind, om min fagforening og faglige talerør virkelig er upolitisk!

Jeg byder samtidig undervisningsminister Ulla Tørnæs velkommen og håber, de kommende års samarbejde vil blive til positiv udvikling af folkeskolen til glæde for både brugere og personale.

Inge Christiansen

Strøby Egede


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ