0   145

Skolen var med i åbningstalen

Statsminister Poul Nyrup Rasmussen talte først og fremmest om, hvordan Danmark skal forholde sig efter terrorangrebet i USA, da Folketinget åbnede forrige tirsdag. Men han kom også ganske kort omkring skolen.

'Der er brug for at løfte kvaliteten på de tre centrale serviceområder: sygehusene, ældreomsorgen og skolen. Det kan vi gøre gennem bedre samarbejde og ved at anvende den nye informationsteknologi. Vi kan gøre det ved at skabe større arbejdsglæde for de offentligt ansatte, der hver dag gør en kæmpe indsats. Og vi kan gøre det ved, at vi mere gennemgribende sætter borgerne før regelsæt og systemer. Ting kan kun blive bedre ved at gøre dem anderledes, end vi plejer', sagde Poul Nyrup Rasmussen uden dog at komme ind på, hvad det præcis er, der skal gøres anderledes.

Artiklen fortsætter under banneret

Men han slog fast, at han betragter skolen, bygninger og undervisning som en af de vigtigste velfærdsopgaver i den kommende tid.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet