Debat

Samme løn for alle

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg havde et indlæg i Folkeskolen nummer 26-27, som har givet anledning til misforståelse hos flere. Blandt andre reagerer Hanne Gregersen, Viby Sjælland, i nummer 30-32 på indlægget. Hun 'håber og tror', at det må være en sommerjoke.

Ja, Hanne, den del af indlægget, hvor jeg foreslår differentieret løn, alt efter om man arbejder i indskolingen, på mellemtrinnet eller i overbygningen, er absolut ment som en joke! Jeg er aldeles enig med dig i, at det ikke skal være på lønnen, man kæmper mod den 'ny trend' (afdelingsopdeling af ikke kun elever, men også af lærere) - der skal være samme løn for alle lærere!

Det, jeg først og fremmest er imod, er, at den ny trend vil fratage noget af vores frihed til at vælge, og det er i mine øjne et tilbageskridt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vi har jo i dag muligheden for at vælge at være lærer på hvert af de tre trin, der er tale om, så det er ikke nødigt med en ændring.

Godt arbejdsår.

Hans Houmøller

Rødovre

Powered by Labrador CMS