Debat
0   137

Samme løn for alle

Jeg havde et indlæg i Folkeskolen nummer 26-27, som har givet anledning til misforståelse hos flere. Blandt andre reagerer Hanne Gregersen, Viby Sjælland, i nummer 30-32 på indlægget. Hun 'håber og tror', at det må være en sommerjoke.

Ja, Hanne, den del af indlægget, hvor jeg foreslår differentieret løn, alt efter om man arbejder i indskolingen, på mellemtrinnet eller i overbygningen, er absolut ment som en joke! Jeg er aldeles enig med dig i, at det ikke skal være på lønnen, man kæmper mod den 'ny trend' (afdelingsopdeling af ikke kun elever, men også af lærere) - der skal være samme løn for alle lærere!

Artiklen fortsætter under banneret

Det, jeg først og fremmest er imod, er, at den ny trend vil fratage noget af vores frihed til at vælge, og det er i mine øjne et tilbageskridt.

Vi har jo i dag muligheden for at vælge at være lærer på hvert af de tre trin, der er tale om, så det er ikke nødigt med en ændring.

Godt arbejdsår.

Hans Houmøller

Rødovre


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ