Debat

Hvor er Martin

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Eftersom det er år og dag siden, vi sidst har hørt noget fra Martin Rømer, kan jeg ikke længere fortrænge en vis bekymring. Hvor er Martin, er der nogen i DLF, som hører noget fra ham, for han har vel ikke lidt sultedøden i en snæver afkrog af EU's enorme bureaukrati, glemt af de medlemmer, som han formodes at knokle for til sin ikke helt ubetydelige og næsten skattefrie lobbyistløn.

Lars Prier

Selsmoseskolen, Høje Taastrup

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Svar

Martin Rømer er ansat i Danmarks Lærerforenings sekretariat og løser opgaver for foreningen samt for Danske Lærerorganisationer International (DLI). Martin Rømer deltager blandt andet i mange arrangementer i kredse og amtskredse, hvor EU-spørgsmål er på dagsordenen. Om foreningens arbejde med undervisningsspørgsmål i relation til initiativer fra den Europæiske Unions institutioner kan henvises til artikler i Folkeskolen, senest nummer 21/2001, samt til DLI's hjemmeside www.dlint.org, hvor også Bruxelles-kontorets månedlige nyhedsbrev kan findes.

Kurt Buch Jensen

vicesekretariatschef i DLF