Find rundt i nettets rigdomme

folkeskolen.dk har samlet en stribe links og artikler i temaer

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvem har egentlig sagt hvad i den verserende fight om kompetencebegrebet? Hvor kan man finde alt om Danmarks Lærerforenings udkast til professionsidealer? Og hvad var det nu,

Folkeskolenskrev om, at de unge lærere dropper folkeskolen?

Kig ind på www.folkeskolen.dk - klik på 'Biblioteket', og kig under 'Tema'. Her samler redaktionen løbende links og artikler om en stribe forskellige større emner. Overenskomst 2001, Lærermangel og rekruttering, Udviklingsprojektet, Kompetencebegrebet og Professionsidealer er de temaer, der ligger på nettet lige nu.

Men 'Biblioteket' er også stedet, hvis du har svært ved at finde guldet på det store, uoverskuelige internet. Under 'Links' har vi samlet en stribe links i forskellige kategorier - Links til brug i undervisningen, Mødesteder for lærere på nettet, Læreruddannelse og efteruddannelse, Foreninger for lærere med flere, Foreninger i øvrigt, Om pædagogik, Offentlige links, Arbejdsmiljø og Udvalgte udenlandske links.

På www.folkeskolen.dk finder du selvfølgelig også fortsat bladets artikelarkiv. Arkivet findes både i den øverste, lysegrønne bjælke på forsiden og i 'Biblioteket'. Her kan du fritekst-søge i artikler bragt i Folkeskolensiden januar 1999. Der er lige en enkelt ting, man skal huske som bruger af den funktion - søger man på flere ord, skal der et 'og' imellem, også selvom det for eksempel er New og Zealand eller Margrethe og Vestager.