Debat

Foreningens syn

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kanske clairvoyant uduelig, forhåbentlig - for det vil ikke være rart at konstatere, at et formandssvar og evaluering af hovedstyrelsesbesøg i Bruxelles og Paris er så forudsigeligt, at det reelle indhold af forsøg på analytisk redegørelse for besøgets værdi for foreningen kan koges ned til: Besøget var godt, fordi det var godt! Foreningens repræsentation i EU er pengene værd, fordi den er pengene værd! Foreningen mangler ikke analysesprog, fordi det mangler den ikke! Foreningen kom ikke til kort over for OECD-økonomerne, fordi det gjorde den ikke. Det var pengene værd, fordi det var pengene værd. Fordi det er foreningens syn på sagen.

Torben Thomsen

Aars

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS