Debat

Det skal nok gå

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I en periode har jeg været pensioneret, arbejdsløs lærer. Derfor forstår jeg nu til fulde den harme, som en lang række aktive pensionister blandt andet her i bladet har givet udtryk for, når det drejer sig om pensionsudviklingen. Og deler den ubetinget.

Per 1. april i år steg min pension (jeg har ikke fuld anciennitet) med 90,41 kroner og førtidstillægget med 19,90 kroner. I alt 110,31 kroner. Cirka én procent!

Per 1. oktober i år steg pensionen med 50,91 kroner. Under en halv procent!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det er jo fuldstændig latterligt. Er der ikke nogen, der kan hjælpe mig med et - europæisk - land, hvor inflationen maksimum er halvanden procent? For her i Danmark bliver min pension da mindre og mindre værd måned for måned.

Men det skal nok gå. Jeg skal bare med årene gøre mit forbrug mindre og mindre.

Karl Heinz Mortag

Århus