Debat

Held og lykke med vikariatet

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Spekulerer over, hvad der egentlig var meningen med artiklen i sidste nummer af Folkeskolen - om den tidligere skoleinspektør, der nu går og keder sig som pensionist og derfor er begyndt som vikar og er kommet på forsiden af Folkeskolen. Er det mon meningen, at alle vi gamle pensionerede skolelærere - som absolut ikke går rundt og keder os (tværtimod) - skal få dårlig samvittighed over, at vi bare nyder tilværelsen og dyrker et væld af de mange muligheder, som livet tilbyder - samtidig med at vi modtager vor pension hver eneste måned, uden at vi laver en s . . .?

Eller er meningen med artiklen mon ikke, at vi bør have oprigtig ondt af den stakkels mand, der efter et livslangt forløb i skoleregi i den grad er blevet miljøskadet, så han simpelthen ikke har vision eller fantasi til at foretage sig andet end at fortsætte i skolemiljøet.

Ja, se det er, hvad jeg undrer mig over! Men jeg kommer nok ikke på forsiden af den grund. Men alligevel: Held og lykke med vikariatet.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Tage Aarup

Albertslund