Debat
0   82

Madsen har ret

Jeg er uenig med Henrik Bau (Folkeskolen nummer 50-52/1999). Vagn Madsen har et budskab. Problemet er bare, at han undervurderer mig - og sikkert en stor del af bladets læsere - ved ideligt at gentage sine påstande uden at forstærke eller forny sine argumenter. Vejen fra ordekvilibrisme til ordskvalder er kort. Men bemærk, hvor behændigt han hver gang undgår at besvare spørgsmålene om, hvad han vil i den folkeskole, der er ham så inderligt imod, og hvordan han klarer at opfylde folkeskoleloven. Da er der larmende tavshed fra Madsens side.

Af og til strejfer den tanke mig, at Madsen er et falsum, selvom jeg godt ved, at han for nogle år siden blev portrætteret i bladet i forbindelse med en rund fødselsdag. Det kan jo ligeledes være et falsum. Måske er Madsen i virkeligheden opfundet af en af Folkeskolens medarbejdere. En, der i det skjulte arbejder på en ph.d.-afhandling, der som tema har at afdække, hvorledes holdningen til folkeskoleloven er. Og her er 'Madsen' redskabet. Opfundet til formålet. For at tirre. For at få os ud af busken.

Artiklen fortsætter under banneret

Måske bliver alle vi, der gennem årene har reageret på de madsenske skriblerier, blacklistet i Undervisningministeriet. Eller ender i Politiets Efterretningstjenestes kartoteker.

Godt nytår til alle i verdens bedste folkeskole!

Dan Sterup

Nexø


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ