Debat

Madsen har ret

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg er uenig med Henrik Bau (Folkeskolen nummer 50-52/1999). Vagn Madsen har et budskab. Problemet er bare, at han undervurderer mig - og sikkert en stor del af bladets læsere - ved ideligt at gentage sine påstande uden at forstærke eller forny sine argumenter. Vejen fra ordekvilibrisme til ordskvalder er kort. Men bemærk, hvor behændigt han hver gang undgår at besvare spørgsmålene om, hvad han vil i den folkeskole, der er ham så inderligt imod, og hvordan han klarer at opfylde folkeskoleloven. Da er der larmende tavshed fra Madsens side.

Af og til strejfer den tanke mig, at Madsen er et falsum, selvom jeg godt ved, at han for nogle år siden blev portrætteret i bladet i forbindelse med en rund fødselsdag. Det kan jo ligeledes være et falsum. Måske er Madsen i virkeligheden opfundet af en af Folkeskolens medarbejdere. En, der i det skjulte arbejder på en ph.d.-afhandling, der som tema har at afdække, hvorledes holdningen til folkeskoleloven er. Og her er 'Madsen' redskabet. Opfundet til formålet. For at tirre. For at få os ud af busken.

Måske bliver alle vi, der gennem årene har reageret på de madsenske skriblerier, blacklistet i Undervisningministeriet. Eller ender i Politiets Efterretningstjenestes kartoteker.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Godt nytår til alle i verdens bedste folkeskole!

Dan Sterup

Nexø

Powered by Labrador CMS