PlanetAll

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

www.planetall.com Adressebogen og kontakten til venner og venners venner er omdrejningspunktet for den amerikanske tjeneste PlanetAll.

Når man melder sig til PlanetAll, bliver man spurgt om, hvilke skoler og professionelle tilhørsforhold med mere, man har haft igennem livet. Programmet finder derefter ud af, om der er andre fra de samme områder på systemet, som man eventuelt kan kontakte.

Vil man have adgang til venner og bekendtes personlige oplysninger, skal disse imidlertid først godkende adgangen. Men er man lukket ind i varmen, vil systemet automatisk opdatere skift i adresser og telefonnumre og minde en om fødselsdage med mere.

Den indbyggede kalender er glimrende til at aftale møder og gruppearbejder, den har desuden den funktion, at man kan taste rejsetider og steder ind i kalenderen. Man kan så se, om der skulle være nogle venners venner på den samme destination på samme tid. Et sjovt redskab for 'Backpackere'.

Systemet har flere end 1,5 millioner brugere. Der er endnu ikke mange danskere iblandt dem, men jo flere, jo sjovere.

Powered by Labrador CMS