0   95

Skole-IT trækker

. . . men det går ikke ud over de andre efteruddannelseskurser

Det pædagogiske IT-kørekort (informationsteknologi) er det helt store tilløbsstykke i dette års efteruddannelsesprogram.

Man regner med, at omkring 12.000 lærere tager kurset i år.

Artiklen fortsætter under banneret

Den voldsomme søgning mod Skole-IT-kurserne får dog ikke konsekvenser for de andre efteruddannelsesaktiviteter, forlyder det fra både Danmarks Lærerhøjskole og amtscentrene.

Henning Bentzen, der som afdelingsinspektør på Danmarks Lærerhøjskole/København har ansvaret for omkring en tredjedel af alle efteruddannelseskurser til lærere i Danmark, har lige så mange tilmeldinger til læseplanskurserne som sidste år.

'Skole-IT-kurset er en succes, men fordelingen mellem IT-kurser og andre efteruddannelseskurser er ikke ændret markant. Vi har i hvert tilfælde ikke oplevet et markant skred', siger han.

Den samme melding kommer fra lederen af amtcentrets kursusafdeling, Jette Rasmussen: Ingen markant nedgang i søgningen til de pædagogiske kurser eller læseplanskurserne.

Henning Bentzen mener, at kommunernes satsning på IT-efteruddannelse har medført, at der i det hele taget er blevet afsat flere penge til efteruddannelse.

'Jeg tror, at nogle kommuner satser mere på efteruddannelse, end de tidligere har gjort'.id


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet