Blog
0   5

Glædelig praktisk jul.

Abonner på nyt om Folkeskolens håndværk og design-rådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Min datters flettede julehjerte bragte glæde og varme med sig. -og skabte inspiration til næste års læring i 3.klasses håndværk og design undervisning.

Dette julehjerte bragte ekstra megen glæde med sig. Jeg fik det af min datter på 10, der havde lavet det i skolen. (Jeg tænkte straks: hvorfor har jeg ikke tænkt på at lave det med mine elever?)

 

Det er rimelig enkelt, og så alligevel ikke. For jeg har erfaret, at der findes en del børn i 4.klasse, der endnu ikke er helt dus med en saks. Lige som de slet ikke er motorisk fortrolige med teknikken at flette et julehjerte. 

 

Artiklen fortsætter under banneret

Det skal dog slet ikke holde mig fra til næste år, at huske på at samle bark ind med eleverne, som siden skal lægges i blød, klippes til og flettes som dette fine julehjerter er blevet. Jeg tænker, at det også sagtens kan laves med elever i 3. klasse, der jo skal have håndværk og design i det nye skoleår. 

Med disse ord, vil jeg sige rigtig god juleferie til alle kolleger rundt om i landet.

- må den blive fuld af praktiske og kreative sysler med dine børn og/eller børnebørn.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.181 andre er allerede tilmeldt