"Tag pengene af kassen, hvis der ikke er vilje til at spare på ledelse og administration, som først besluttet, for således undgår man tvivlen ude i klasseværelserne og rundt på kommunens skoler blandt elever og forældre: 'Er der en lærer til stede?'", skriver kredsformand Dorte Lykke Carstens på vegne af hele Mariagerfjord Lærerkreds.

Mariagerfjord Lærerkreds: Drop besparelser på lærerne

Siden 2007 er antallet af lærere i Mariagerfjord Kommune faldet med 36 procent. Alligevel skal der igen spares blandt lærerne, skriver Mariagerfjord Lærerkreds i Randers Amtsavis. I 2019 besluttede kommunalbestyrelsen at spare 4,6 mio. kroner på ledelse og administration på skolerne. Men nu er planen ændret til, at en del af besparelsen bliver finansieret af kassebeholdningen, mens den resterende del af regningen på 2,7 mio. kroner alligevel ender hos skolens medarbejdere, skriver lærerkredsen.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

amtsavisen.dk: "Er der en lærer til stede?"