Skønlitteratur
0   0

Få en forfatter forbi

Ønsker du som lærer at give dine elever en litteraturoplevelse, de sent glemmer? Så kan du nu med hjælp fra Statens Kunstfond søge midler via puljen Dansk og udenlandsk litteratur for børn og unge. Den giver mulighed for at få besøg af forfattere, illustratorer og kritikere, og man kan søge et tilskud på 5.000 kroner ved én optrædende gæst. Som noget nyt kan man også søge støtte til at få besøg af en professionel anmelder. Muligheden er særligt for lærere og fagkoordinatorer i dansk, men kan også foregå i regi af pædagogisk læringscenter eller som tværgående samarbejde. Ansøgningsfristen er 1. februar 2020.

Læs mere: kunst.dk/for-ansoegere/soeg-tilskud

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.478 andre er allerede tilmeldt