Blog
0   2

Juleferieark til eleverne

Abonner på nyt om Clio i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Mine kolleger og jeg har lavet et rigtig flot juleferieark med aktiviteter til både indskolingen og mellemtrinnet, som du kan give dine elever med hjem i ferien.

Hvad skal dine elever lave i juleferien? De skal sikkert hygge, dase, jule og bygge snemænd. Hvis altså det har tænkt sig at sne ... Mens de gør det, kan de krydse af på vores juleferieark – og så kan arkene give jer noget at tale om, når I mødes igen efter nytår.

Hyggelige aktiviteter til juleferien

Aktiviteterne på arket skulle gerne give eleverne lyst til at læse, skrive og lytte i juleferien, samtidig med at de hygger sig. Der er selvfølgelig også nogle helt typiske juleferieaktiviteter iblandt, fx at bygge snemænd og bage småkager. Og så er der mulighed for at skrive sine egne aktiviteter på, hvis der er noget, vi lige har glemt.

For alle trin gælder det, at aktiviteterne på arket kan give masser af inspiration og motivation til hyggelige, sjove og lærerige juleferiestunder.

Om I vil gå efter at få hele pladen fuld, eller om I bare vil se, hvor mange aktiviteter hver elev kan nå i juleferien, er helt op til jer.

Vi håber, at du og dine elever har lyst til at lege med.

Download arket her »


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.497 andre er allerede tilmeldt
Hjælp os med at teste

Vin lille

⚠️ Hjælp os med at teste nye ideer til de faglige netværk og vind 6 flasker vin  ⚠️
Folkeskolens faglige netværk skal udvikles. Men hvor skal de udvikles hen? 
Vi har brug for din hjælp til at vurdere et par nye koncepter, så vi kan gøre de faglige netværk endnu mere relevante for jer.
1000 tak for din hjælp!
(hvis du vil tage testen på pc, kan du bruge dette link)
Tag testen på mobil - tager ca. 15 min.)