Sidste år var "Brug knolden" emnet for Madkundskabsfestivalen. Her er det lærerstuderende, der giver elever feedback.

Skal dine elever til madfestival?

Folkene bag Madkamp stiftede sidste år et nye koncept: Madfestival. Festivalerne er for klasser, som har arbejdet med Madkamp-materialet. De foregår syv steder i landet, og det er gratis at deltage med sin klasse.

Publiceret

MADKUNDSKABSFESTIVAL

• Madkundskabsfestivalerne afholdes i 2020 for andet år i træk.I 2019 var temaet "Brug knolden"

• Der er festival i februar i Aarhus, Aalborg, Odense, Roskilde,København, Vordingborg og Esbjerg. 

• Madkundskabsfestivaler er en del af projektet "Madkamp - Foret styrket madkundskab"

• Madkulturen og professionshøjskolerne KP, UCL, UCN, UCSyd, Viaog Absalon står bag Madkamp

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Temaet for dette års madkamp/DM  madkundskab er "Kend dit korn". Klasser, som bruger undervisningsmaterialet fra Madkamp får nu mulighed for at komme på Madkundskabsfestival og vise, hvad de har lært, fremvise en ret eller et forsøg for et panel af madkundskabslærerstuderende, der efterfølgende giver eleverne feedback.

Madkamp udvider med madkundskabsfestival 

"Uafhængig af hvor de er i forløbet, kan de komme til Madkundskabsfestivalen og vise det, de har lært. Målet er ikke at finde en vinder, men at give eleverne feedback, som de kan bruge i deres videre læringsforløb med årets tema. Samtidig kan eleverne få inspiration fra andre klasser ved at se, hvordan de har arbejdet med årets tema", står der i indbydelsen til Madkundskabsfestivalen.

Madkundskabsfestivalen finder sted i perioden d. 4. februar til d. 26. februar 2020. Det er gratis at deltage, og tilmelding sker via linket herunder.