Madkundskab
0   2

Skal dine elever til madfestival?

Folkene bag Madkamp stiftede sidste år et nye koncept: Madfestival. Festivalerne er for klasser, som har arbejdet med Madkamp-materialet. De foregår syv steder i landet, og det er gratis at deltage med sin klasse.

Temaet for dette års madkamp/DM  madkundskab er "Kend dit korn". Klasser, som bruger undervisningsmaterialet fra Madkamp får nu mulighed for at komme på Madkundskabsfestival og vise, hvad de har lært, fremvise en ret eller et forsøg for et panel af madkundskabslærerstuderende, der efterfølgende giver eleverne feedback.

"Uafhængig af hvor de er i forløbet, kan de komme til Madkundskabsfestivalen og vise det, de har lært. Målet er ikke at finde en vinder, men at give eleverne feedback, som de kan bruge i deres videre læringsforløb med årets tema. Samtidig kan eleverne få inspiration fra andre klasser ved at se, hvordan de har arbejdet med årets tema", står der i indbydelsen til Madkundskabsfestivalen.

MADKUNDSKABSFESTIVAL

• Madkundskabsfestivalerne afholdes i 2020 for andet år i træk. I 2019 var temaet "Brug knolden"

• Der er festival i februar i Aarhus, Aalborg, Odense, Roskilde, København, Vordingborg og Esbjerg. 

• Madkundskabsfestivaler er en del af projektet "Madkamp - For et styrket madkundskab"

• Madkulturen og professionshøjskolerne KP, UCL, UCN, UCSyd, Via og Absalon står bag Madkamp

Madkundskabsfestivalen finder sted i perioden d. 4. februar til d. 26. februar 2020. Det er gratis at deltage, og tilmelding sker via linket herunder.

 

Artiklen fortsætter under banneret

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
727 andre er allerede tilmeldt