Blog
0   1

Juleværksteder

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Så har vi lige haft juleværksteder for specialklasserne, hvor vi blander børnene på tværs.

Det at blande klasserne på tværs af årgange m.m. kan give nogen udfordringer. Opbrudt skema, skal være et andet sted, ved ikke hvad der skal ske, hvor længe osv. Det kan være en stor udfordring hvis man har overbliksvanskeligheder. Så det vi har gjort i vores værksted er at jeg har lavet en powerpoint med de 5 ting de kunne lave hos os. Altså gjorde det visuelt. og overskueligt. Samtidig havde vi lavet en lille demo af hvordan det kom til at se ud. Vi har også stillet det hele frem. Vi har bestilt rigeligt ind. Og vi har flere forskellige buffere. Så efter en rolig introduktion, fordeling ved bordene så har vi haft nogen fantastiske dage. Der har været ro, der er blevet arbejdet, og dem der havde svært ved det fik plan b eller c. Så at være på forkant er her en stor force. 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.462 andre er allerede tilmeldt