Blog
0   2

Morgendans #tirsdagstip nr. 13.

Abonner på nyt om Pernille Brandt i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Vi vågner ved at danse.

Siden skole start i august har vi hver morgen på min årgang haft morgenløb. Efter godmorgen i klassen og snak om, hvordan dagen ser ud, har vi været ude og løbe.

Nogen elsker det - andre ikke. Jeg hørte efterhånden til dem der ikke elskede morgenløb. Heldigvis var vi enige om i mit team at prøve noget andet og derfor er vi nu begyndt at danse. Ikke hver morgen - der er så meget andet her i december, men de fleste dage.

Pt. har vi ikke (selv haft tid) selv lavet koreografi, men på hjemmesiden Villeby, under idræt er der nogle helt fantastiske danse. Det må I simplethen tjekke ud. Man kan sagtens danse dem i ens klasselokale, men vi er så heldige at bo lige ved siden af vores indskolingsarena, så derinde danser vi hele 0. årgang. Vi har pt. været alle dansene igennem, men gentagelser gør ingenting. Vi kan snart den ene dans udenad; både trin og sang. 

Hvis du ikke kender Villeby, må jeg i samme ombæring anbefale den side. Der er så mange ting man kan arbejde med indenfor alle område. Villeby henvender sig til og med 6. kl. og eleverne kan også selv arbejde derinde. Jeg har læst at Villeby er gratis i decembermåned, men ellers skal skolen tegne et abonnement.

Artiklen fortsætter under banneret

Ved dansene ser man nogle børn der danser og synger og ens klasse gør det så efter. Det er nemt og alle er glade bagefter; det var vist godt vi tog en pause fra morgenløb :-)

 

Hilsner fra

 

Pernille


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
784 andre er allerede tilmeldt