Blog
0   2

Endelig!! Den nye prøvevejlendning til billedkunst

Abonner på nyt om Folkeskolens billedkunstrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Læs om sammenhængen mellem prøven, faget og folkeskolens formål. Varme fra trykken, klar til læsning.

Find den nye prøvevejlendning for faget billedkunst lige her:

http://læse om sammenhængen mellem prøven, faget og folkeskolens formål.

Personligt synes jeg, at denne slags krav og beskrivelser, skal være klar, inden et hold overhovedet begynder at modtage undervisning i faget. 

Underviseren skal jo sigte imod et indhold og en ramme, som gør eleverne i stand til at opfylde alle krav, og klare sig godt i processen. 

Artiklen fortsætter under banneret

Hvordan det kan være okay, først at udstikke rammer og indhold så sent, det kommer jeg næppe til at forstå. Det er nok bare mig, som godt kan li' at have det overordnede på plads, inden et projekt sættes igang.

Men uanset hvor forberedt man føler sig, så er prøvevejlendningen her i hvert fald nu. Nu ved I, i det mindste hvad der helt præcist forventes af jer.

Og alle os der arbejder i indskolingen og på mellemtrinnet, vi ved nu endnu mere om, hvad undervisningen skal stile imod. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.682 andre er allerede tilmeldt