Debat
0   16

Folkeskolen skal udvikles i fællesskab

En stemme på Anders Liltorp - er en stemme for fællesskabet

 Jeg har stemt på Anders Liltorp, som altid arbejder i og for fællesskabet. Som kollega i Rødovre og som hovedstyrelsesmedlem har han vist, at resultater kommer ved vedholdenhed, viden og et konstruktivt  samarbejde i fællesskab. Han brænder for den fælles folkeskole, og i vores samarbejde er der ingen tvivl om, at han i Rødovre såvel som i Hovedstyrelsen har medlemmernes arbejdsvilkår som det bærende fundament for hele skolen. Det der kendetegner Anders arbejde er at holde fokus på målet og nå de resultater, der er vigtige.  

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt