Førstehjælp/ssp/færdselslære
0   0

Hver femte kommune har ikke sat penge af til SSP

Siden 1975 har skole, socialforvaltning og politi arbejdet sammen om kriminalitetsforebyggelse i det såkaldte SSP-samarbejde. En ny undersøgelse for Det Kriminalpræventive Råd viser store forskelle mellem kommunerne. Hver femte kommune har ikke afsat særlige midler til SSP-samarbejdet, og rapporten viser også, at SSP-arbejdet er meget afhængig af den enkelte skoleleders prioritering. SSP-lærerne får ikke nødvendigvis afsat timer til deres rolle i SSP-samarbejdet, og nogle steder er der usikkerhed omkring deres arbejdsopgaver og forventningerne til dem.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt