Debat
0   2

Tror du på velfærdsstaten?

Julekalenderpodcast om velfærdsstaten

I december kan du følge podcastjulekalenderen Tror du på Velfærdsstaten? Her vil vi i Velfærdsprofeten forsøge at identificere den danske velfærdsstat: Findes den – og i så fald: Hvordan ser den ud? Og hvem har fortjent dens gode gaver? Det første afsnit i julekalenderen er online 1. december, og hver dag frem til 24. december præsenteres et nyt afsnit. Vi taler bl.a. med Stefan Hermann, Rasmus Willig, Bertel Haarder, Trine Torp, Rasmus Kjeldahl og mange andre. ‍Lyt til teaseren her https://alumne.kp.dk/podcast og abonnér på Velfærdsprofeten via Spotify, Apple Podcast eller Pocket Cast. Eller find os i din favoritafspiller.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

De bedste professionsbachelorprojekter og pædagogiske diplomprojekter

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.256 andre er allerede tilmeldt
INDSTIL DE BEDSTE PROJEKTER

Lærerprofession.dk offentliggør hvert år udvalgte bachelor- og diplomprojekter fra skoleområdet, så studerende og undervisere kan hente inspiration til, hvordan gode projekter ser ud.

Som eksaminator eller censor skal du inden onsdag 19. august indstille de projekter, som er originale, inspirerende og kan være med til at udvikle lærerprofessionen og skolen.

Indstillingsskema