Blog
0   2

Erfaringer med at føre til eksamen

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg vil blogge lidt omkring at føre til eksamen i specialklasserne. Vi er ved at lave en handlingsplan løbende fra 7 - 9 klasse på min skole. Med skabeloner til do´s and don´t. Er der nogen der har erfaringer, så del dem gerne her, så det kan komme alle til gavn.

At føre elever med særlige behov til folkeskolens prøver, er blevet meget aktualiseret i og med der er kommet karakterkrav til teknisk skole. Karakterkravet er 2 i både dansk og matematik. Vi har dog ikke i specialklasseregi haft det som specifikt fokusområde. Det har i årevis været meget social træning, almen dannelse og intro i skolefagene til at kunne begå sig. Og ikke så meget karakterer. Så vi er flere der er rimelig på bar bund med at føre til eksamen.

 

Artiklen fortsætter under banneret

Så der er flere spørgsmål der rejser sig:

Hvordan kan man stilladsere?

Hvordan øver man eksamensteknikker?

Hvad siger prøver på særlige vilkår?

Og mange flere spørgsmål rejser sig. 

 

Photo by Giang Dao on Reshot


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.180 andre er allerede tilmeldt