Debat
0   8

Stem på Katrine Fylking, en klar lærerstemme!

Jeg har stemt på Katrine Fylking til DLF's hovedestyrelse. Det vil jeg også anbefale dig at gøre.

Indtil på tirsdag har du mulighed for at påvirke sammensætningen af Danmarks lærerforenings hovedstyrelse. Jeg har stemt på Katrine Fylking, det vil jeg også anbefale dig at gøre.

Katrine sidder i Københavns lærerforenings bestyrelse, hvor hun har været en god repræsentant for lærerne i København. Katrine er ordentlig på alle måder. Hun har styr på sine ting, hun er altid velforberedt og hun har fokus på sagen. 

Artiklen fortsætter under banneret

Katrines fokus er stålfast på at skabe en Folkeskole, der ikke er præget af overstyring af elever og lærere, og ikke er reduceret til tal og mål, der kan effektiviseres. Hun kæmper for at tilbagevinde tilliden til lærernes faglighed og for at give lærerne deres professionelle råderum tilbage.

Katrine er lærer og hun kender virkeligheden i Folkeskolen på egen krop. Hun ved, at elevernes trivsel og faglighed afhænger af lærerenes arbejdsvilkår. Derfor vil hun helt sikkert kæmpe for, at lærerene kommer tilbage på aftalesporet, og at vores arbejdstid igen vil blive aftalt gennem en overenskomst mellem arbejdstagere og arbejdsgivere. 

Katrine er et ordentligt menneske. Hun repræsenterer en politisk kultur, hvor sagen er i fokus, hvor der er gennemsigtighed og hvor medlemmerne, lærerne, inddrages. 

Stem på Katrine, hun er en klar lærerstemme! 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ