Blog
4   25

Noget forbandet svineri. En støtteerklæring til Jens Bob Bohlbro Kyhn.

Abonner på nyt om Hvad skal vi med DLF? - det fagpolitiske corner i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg har absolut ingen mistillid til din sanddruhed, og jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at du i en valgkamp begår big fake news, og derfor gør det mig forbandet, når du på min FB-væg skriver fgl.:

Kære Bob

Du og jeg er i valgkamp. Vi kæmper om den samme plads i DLF’ Hovedstyrelse, men det vil ikke forhindre mig i at udsende en støtteerklæring til dig – og jo længere resten af feltet af kandidater venter med samme, udskriger dette netop dine pointer.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg har absolut ingen mistillid til din sanddruhed, og jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at du i en valgkamp begår big fake news, og derfor gør det mig forbandet, når du på min FB-væg skriver fgl.:

”…jeg har tjekket op på mange kredse og de har ikke lagt mit valgmateriale ud, som der ellers står i kredsudsendelse at de skal (selvom jeg pænt nævnte det i min mail til dem), og i dag har jeg set billede fra et lærerværelset hvor mine plakater er blevet revet ned. Det lader til at kredsene vil have så meget kontrol over hovedstyrelsen og valget er de er villige til at negligere demokratiet.”

Jeg er helt på linje med Niels Chr. Sauer. Det er noget forbandet svineri og dækker over en uordentlig organisationsmoral.

Jeg kan ikke genkende dit billede, men jeg kan til fulde genkende billedet af, at man er ensom uden en kreds og dets formandsskabs opbakning samt, at det er helt åbenlyst, at der er kredse, hvor man godt kan glemme alt om, at de loyalt lægger ens valgmateriale frem for medlemmerne.

Uanset om du eller jeg bliver valgt – eller ikke kommer ind, så har du min fulde støtte og dybe sympati for, at du har modet til at trække denne side af DLF’ Hovedstyrelsesvalg frem.

God vind fremover

Henrik Steffens

PS

For en god ordens skyld skal jeg kraftig påpege, at Silkeborg Lærerforening har kørt dette valg helt efter bogen og med en ordentlighed, hvilket jeg tidligere har redgjort for.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ