Blog
0   19

Anbefaling af Jeanette Sjøberg til hovedstyrelsen

Abonner på nyt om Mette Frederiksen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Lærere bliver hørt, når der kan skabes respekt om dét, der siges, og om måden, det siges på. Derfor skal vi give mange stemmer til Jeanette Sjøberg, så hun kan fortsætte i hovedstyrelsen.

I flere forskellige sammenhænge – bl.a. i forskellige rådgivningsgrupper og udvalg i Undervisningsministeriet – har jeg arbejdet tæt sammen med Jeanette. I hvert eneste tilfælde optræder hun som en utroligt saglig, indsigtsfuld og ordentlig repræsentant for lærerne og Danmarks Lærerforening. Der bliver lyttet til hende. Hun formår i både indhold og stil at skabe lydhørhed over for lærernes perspektiver på både pædagogik, skolens rammer og lærernes vilkår. Der er nu som aldrig før brug for, at vores repræsentanter i hovedstyrelsen kan begå sig og blive respekteret på mange forskellige arenaer – fx i ministeriet og i KL. Og dét kan Jeanette på allerbedst vis. Derfor giver jeg min varmeste anbefaling til, at man sætter rigtigt mange stemmer på Jeanette.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ