Blog
0   10

Forpligtende sprogstrategi haster

Abonner på nyt om Folkeskolens tysk- og franskrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

"Det er på tide, at politikerne kommer på banen og sørger for finansiering af de små, men samfundsmæssigt vigtige sprogfag...."

Dette skriver en lektor bl.a. i debatindlægget, som jeg deler her;

https://nordjyske.dk/debat/kortsigtet-og-visionsloest-at-lukke-sproguddannelser-paa-aalborg-universitet/3bb612f0-44ba-409f-aea1-b44d7862f19e

Og man kan kun frygte at det kommer til at gælde i hele undervisningssystemet, hvis ikke den politiske vilje og handling er tilstede.

Det haster med en forpligtende sprogstrategi i kommunerne og at der holdes fast i den særlige fokus på andet fremmedsprog, som den tidligere regering lovede og oprettede et særligt center til. 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
891 andre er allerede tilmeldt