Debat

Anbefaling af Morten Refskov

Strategi er ikke ligegyldig

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Herfra skal lyde en uforbeholden anbefaling af Morten Refskov til hovedstyrelsen. Mortens værdier og tanker om strategier flugter godt med mine. Når Morten skriver debatindlæg, holder taler eller deltager i anden form for debat og dialog, så er han tydelig, skarp og hurtig. Morten har visioner og ambitioner på DLF’s vegne. Han er tydelig i sin kommunikation og kan gå i dialog med alle interessenter i og omkring DLF. Et sæde til Morten i hovedstyrelsen er vigtigt i forhold til at styrke vores forening internt, og samtidig vil et stærkt mandat til Morten være en styrkelse af vores strategiske kapacitet både i forhold til muligheder i de kommende periodeforhandlinger, og i overenskomstforhandlingerne fremover. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget