Debat

Valg til DLF Hovedstyrelse

Børnehaveklasseforeningens anbefaling af Børnehaveklasselederens kandidat til Hovedstyrelsesvalget 2019

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Anbefaling af Pia Jessen til Danmarks Lærerforenings Hovedstyrelse.

Snart står vi overfor at skulle vælge medlemmer til DLF’S Hovedstyrelse.

Vi er heldige at have vores helt egen kandidat, idet vores formand for børnehaveklasseforeningen Pia Jessen stiller op.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Pia har i mange år været frontfigur for børnehaveklasseforeningen og har markeret sig ved enhver relevant lejlighed, hvor hun har kunne markere vigtigheden af vores arbejde i børnehaveklassen. Vores indsats for at skabe den trygge skolestart og de bedste rammer for både voksne og børn i hele skolen.

Pia har været optaget af legens betydning i en skolehverdag og forkæmper for børnenes ret til leg. Ligeledes har Pia kæmpet for ansættelse af børnehaveklasseledere i børnehaveklassen og lærer i lærer stillinger. Italesat at en børnehaveklasse ikke er en 0. klasse, men et uvurderligt overgangsår fra børnehave til skolestart.

Pia deltager i relevante debatgrupper og har været medskriver på de nye reviderede fællesmål. Pia er dybt involveret og dedikeret i sit arbejde for os alle og vi kan kun anbefale, at du sætter dine stemmer på Pia Jessen.

De bedste anbefalinger fra Børnehaveklasseforeningens hovedstyrelse.

Marianne Gianinni Jørgen Ebsen Marlene Engelbrechtsen