Debat

Mere Morten!

Jeg stemmer på forbedringer, fornyelse og fremtid.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Du synes, at vi kan gøre det bedre i Danmarks Lærerforening. Du har længe håbet på, at vi bliver tydeligere i vores kommunikation. Du længes efter nytænkning. Du sætter pris på markante profiler i fagpolitik. Du har trang til at handle på dine tanker.

... Sådan har jeg det også …

Derfor stemmer jeg på Morten Refskov ved hovedstyrelsesvalget.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

- Jeg har kendt Morten i en årrække.

- Jeg garanterer for, at han er dygtig

- Jeg ved, at han er resultatsøgende

- Jeg oplever, at han er tilgængelig

- Jeg mærker hans brændende engagement for vores fælles sag

- Jeg har tillid til hans dømmekraft

- Jeg ser, at han kan gøre en forskel

- Jeg værdsætter hans passion

- Jeg er overbevist om, at han er en god kandidat

Ved at vælge Morten tager vi et skridt i retning af fornyelse i Danmarks Lærerforening. En fornyelse, der baserer sig på vores stolte traditioner og dyrbare erfaringer. Men også en nødvendig forandring i vores tilgang til de mange vigtige dagsordener, som vi står overfor.

De seneste år har været lidt af en ørkenvandring. Mortens kan tænke nyt. Han tør at bevæge sig derud, hvor alt ikke er lette meninger. Han vil bidrage til at forbedre Danmarks Lærerforening, folkeskolen og lærerprofessionens fremtid.