Debat Hovedstyrelsesvalg 2019
5   11

Brug din mulighed for at stemme til hovedstyrelsesvalget

Der er ingen tvivl om, at vi i Danmarks Lærerforening står over for en række store og vigtige opgaver i de kommende måneder og år. En af de første opgaver bliver den periodeforhandling om arbejdstid, som finder sted i foråret 2020. Det er en forhandling, som tager afsæt i den rapport, som lærerkommissionen afleverer den 16. december. Periodeforhandlingen bliver dermed den første store arbejdsopgave for DLF's nye hovedstyrelse, som tiltræder den 1. januar 2020.

I Danmarks Lærerforening vælger vi størstedelen af vores hovedstyrelse ved urafstemning. Som det fremgår andetsteds i denne udgave af Folkeskolen, finder afstemningen sted i perioden fra den 21. november til den 3. december. Desuden præsenteres kandidaterne, og dermed har medlemmerne et grundlag for at afgøre, hvem de vil stemme på.

Artiklen fortsætter under banneret

Ved dette hovedstyrelsesvalg er der betydeligt flere kandidater end ved de to foregående valg i henholdsvis 2011 og 2015. Det er positivt og godt for vores foreningsdemokrati, at der er flere kandidater. Gennem vores stemmeafgivelse er vi med til at sikre indflydelse og til at sammensætte foreningens ledelse for den kommende fireårige periode.

Samtidig vil det være et godt afsæt for den nye hovedstyrelse og dermed for Danmarks Lærerforening, hvis vi kan opnå en høj stemmeprocent. En høj stemmeprocent vil medvirke til at skabe opbakning til de vigtige politiske opgaver, Danmarks Lærerforening står over for, og det vil styrke hovedstyrelsens arbejde - ikke mindst i forhold til at geare hele organisationen til den kommende periodeforhandling. Samtidig vil det være et vigtigt signal til omverdenen.

Herfra skal der hermed lyde en klar opfordring til at stemme til det igangværende hovedstyrelsesvalg - de, der stemmer, bestemmer.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ